Many people wish to start their own business but…

Many have a plan that someday they want to get out and do their own business. Some has tried, ada yang buat part time dan ada yang terus jump. Bakar jambatan.

They saw in front of their eyes how businessman flourish. Berjaya, pakai kereta besar. Boleh melancong luar negara. So they are very excited. Then they venture into business.

After a few months, when they are already a businessman, they encountered many obstacles. Ada yang tak tahan. Terus cabut, pastu blame others or blame the business. Ada yang mula-mula dapat bertahan, lama-lama 2 atau 3 tahun tak tahan jugak. Cabut jugak.

That’s the reality. Sama jugak orang yang nak kahwin. Dalam percintaan, semua wangi. Kentut pun wangi. Bila dah kahwin dah lama sikit baru nampak keburukan pasangan. Statistics show that most of the divorces berlaku dalam 2 tahun perkahwinan.

So ada solution tak untuk masalah ni. Ada… Dah ada orang buat research dah benda ni. Kalau nak tahu klik sini

p.s. Arif and Caliph Group conduct weekly training, meeting and seminar for his unit trust agency at Public Mutual Cheras, Kuala Lumpur, Malaysia. He invites all graduates young and old to join his team for helping Malaysian to invest ONLY inIslamic Unit Trust funds. Clickherefor details or call Zarif 010-4203521

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*