Monday Brainstorming by the Top 24 GAM Nationwide Arif Ismail

Updates

24 April 2012 GBOS (Grand Business Opputunity Preview)
Registration : 7pm – 759pm
Starts : 8 pm
Tropicana : Rm5 buy 10, free 2
by David Goh

16 hari lagi sebelum tutup submission dan final date sebelum tak dapat NSC point bonus

Public Mutual Updates

New UTC Campaign gunakan E-wallet system voucher utk training,workshops dan seminars.

Visa, Coach arrangements & Travel Insurance

US Visa email final date on Monday 9th April

Submission of UTC connect
boleh buat melalui online banking.final page boleh print out dan email je. tak payah datang lagi ke Public Mutual counter! Remind your downline to register internet banking upon bank account opening.

Sales cycle

  • Prospecting -> Appointment -> Presentation -> Handling Objection -> Close -> Referal -> Service, Service,Service
  • paling utama ialah Prospecting
  • 7 Steps of Selling Skills from Presentation
  • Verbal Tai-chi : Allign & Redirect
  • if you talk you must have evidence –

Sharing

Report on Booth activity on DRB-Hicom by Shida

Shahril sharing on Worldwide & Nationwide Market

  • US and EURO market overall uptrend market adalah positif
  • votality market dah mula stabilize sekitar 25 point mungkin disebabkan market peak atau market nak turun
  • tahun ni election utk US on November
  • Malaysia election masih teka teki

KLCI

  • RSI : in term of jual beli 10 orang masuk 6 orang jual
  • market still above 200 SMA means market is still in good condition
  • now dah touch 1600 market is expected to touch 1700
  • Persepsi Market versus index
  • market now is not high, market is actually below average – yang high cuma index! because average is 16.7x now P/E (x) ratio cuma 15++
  • for current hot money flowing local retails dan foriegn retails pun low

Arif Sharing

  • kenapa orang duduk2 rumah tapi dapat income?
  • sumber rezeki ada 13
  • ada orang masak mi goreng berjaya, ada sama juga tapi gagal
  • 1st channel daripada sumber rezeki ialah pergi kerja – sama semua org islam dan bukan islam
  • 2nd channel – khusus hanya utk muslim
  1. solat
  2. doa
  3. zikir
  4. sedeqah
  5. tawakal
  6. dakwah & korban

Next Event
Shah Alam
Coaching & BoP – Farah
Cheras
Coaching – Kak Jas
Jumpstart – Helmi
Brainstorming – Farah

p.s. Arif Ismail and Caliph unit trust consultants conduct a free weekly seminar on How to Become a Successful Unit Trust Consultant at Public Mutual Cheras and Public Mutual Shah Alam on Saturday 1145 am and Friday 9:15pm respectively. Belajar Terus dari Agensi Unit Trust Bumiputera yang Telah Mendapat Anugerah Jualan Tertinggi 2007, Anugerah Top Rekruter Bumiputera 2008, Group Agency Manager 2010 dan dapatkan ilmu marketing power online dan offline PERCUMA* anda!. Click here for detail

 

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


*