Your Own Recruiting Machine for Unit Trust Consultant?

Apa kata anda ada mesin untuk  recruit new unit trust consultant yang bekerja secara automatik. Lebih-lebih lagi ianya PERCUMA.

Anda tak perlu lagi tanya kawan-kawan atau sedara mara “Nak join tak buat bisnes unit trust”, “Jom la join I buat unit trust”. You don’t need to do cold call to ask people to join you.

Best tak kalau diaorang yang call you “Hello, Assalamualaikum, Arif. I nak join you la buat unit trust. Boleh tak I jumpa you”. Pernah tak orang yang call you untuk join unit trust?

You percaya tak yang I tak pernah buat cold call untuk diaorang jadi agen unit trust? You tak kan rasa lagi kepedihan hati bila buat cold call.

Sebaliknya, apa yang you just buat adalah tekan satu command dan dia akan bawa balik new recruits tak berhenti-henti siang dan malam. Walaupun you tengah tidur, walaupun tengah makan walaupun tengah jumpa client.

Ini macam hikayat merong mahawangsa je. Tetapi ini semua adalah BENAR bila you tahu rahsianya. Klik sini sekarang

4 thoughts on “Your Own Recruiting Machine for Unit Trust Consultant?

  • Assalammualaikum, saya seorang UTC tak aktif. Masalah sekarang ialah I’m suffering from benign neglect daripada upline dan agensi sedia ada. Selain daripada meeting dua kali seminggu agensi saya tak anjur apa-apa aktiviti. Saya minta upline rekomen buat road show, tapi dia punya upline kata sekarang mahal. Saya sukar buat cold calling, tetapi setakat road show (ketika zaman 2007, ketika saya aktif sekejap), boleh dapat lead.
    So sekarang saya terkapai sorang.
    Saya ingin tanya sama PM benarkan kita tukar agensi: kalau perceraian dengan present agensi atas persetujuan kedua-dua pihak. Saya lihat Caliph Advisors lebih proaktif. Mungkin lebih senang saya bergerak di agensi Bumiputera, sekarang pergi meeting, selalu saya sorang Melayu

  • PM memang tak benarkan tukar agensi. Option yang ada adalah you kena resign dari PM. Tunggu setahun. Pastu baru boleh join agensi lain. Dalam masa setahun, you tak de lesen la.

    Call me at 013-3640043 so that we can meet and discuss.

  • salam…. bila nak buat aqiqah..???? kambing manyak kat puchong tu..tokey kambing karkun boleh sembelih…!!! jangan lupa ana..!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*